Marathon Eindhoven

De inschrijvingen voor de marathon zijn geopend!company-logo
Via de ESSF is gratis deelname aan de halve marathon mogelijk voor studenten
en medewerkers van de TU/e.

Kijk voor meer informatie en het inschrijfformulier op de evenementenpagina.

 

De Eindhovense Studentensport Federatie zoekt jou!

Carreer
Wil jij 11.000 sporters vertegenwoordigen, ben jij de bruggenbouwer tussen 38 verenigingen en word jij adviseur en ambassadeur van studentensport in Eindhoven?
Dan ben jij degene die de Eindhovense Studentensport Federatie zoekt!

Een jaar bestuur bij de ESSF biedt je de kans om grote sportevenementen te organiseren, mee te denken over beleid en de studentensport van binnen en buiten te ervaren.
Als koepel van 38 sportverenigingen en 11.000 sporters ben jij de persoon die de belangen behartigd en als vertegenwoordiger optreed. Niet alleen binnen Eindhoven maar ook op nationaal niveau ben jij het gezicht van studentensport in Eindhoven.

Vanuit deze functie help je mee om meer studenten aan het sporten te krijgen, sportverenigingen te laten groeien en samenwerking tussen verenigingen te stimuleren. Daarnaast draag je je steentje bij aan grote sportevenementen zoals: de Bataviernrace, de Van Lint Studenten Sport Week, het sportgala en het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap.

Naast de ervaring die je opdoet zijn er natuurlijk nog meer voordelen! Zo krijg je een bestuursbeurs en bouw je een netwerk op door heel Nederland. Lijkt dit je wat? Stuur dan snel voor 30 mei een e-mail met je motivatie naar essf@tue.nl.