Sporten Van Lint

Vanaf a.s.maandag, 24 november, 20.00u zal de inschrijving geopend zijn van de Van Lint Studenten Sport Week 2014. Inschrijven kan via een link op de website.

Naast de bekende sporten, zoals zaalvoetbal en volleybal, zullen er uiteraard weer onbekendere en ludieke sporten worden beoefend. Hieronder een lijst van de sporten per dag:

Maandag: Rolstoelbasketbal, Waterpolo, Basketbal, Badminton en Bumperball
Dinsdag: Zaalvoetbal, Kanopolo, Tafeltennis en Korfbal
Woensdag: Knotsbal, Volleybal, Squash, Kanopolo, Twister XL
Donderdag: Frisbee, Unihockey, Stormbaan en Trefbal

Op donderdag vinden ook de finales van (bijna) alle sporten plaats, evenals de prijsuitreiking.

Naast het fanatiek meedoen aan deze sporten is er natuurlijk ruimte voor een beloning: iedere avond zal er een fantastisch thema-feest plaatsvinden in de kantine van het Studenten Sportcentrum. Dit jaar is het thema ‘Men versus Women, put your gender in the blender!’. Op woensdag zal er zelfs een heuse Drag King/ Drag Queen verkiezing plaatsvinden, waar natuurlijk mooie prijzen mee te verdienen zijn!

Kortom, haal die kast van je vader, moeder, broer, zus, vriend, vriendin of in ieder geval iemand van het andere geslacht overhoop, trek je sportkleren uit de mottenballen, stel een team samen en schrijf je in voor deze geweldige sportweek! Sportkaart is deze week niet verplicht om te hebben.

Graag zien we je tijdens de Van Lint!

 Let Op! Tijdens de Van Lint kan er niet gepind worden op het Studenten Sport Centrum

Inschrijving Van Lint Studenten Sport Week

Over een kleine maand is de Vlogo van lint 2014an Lint Studenten Sport Week in volle gang! Zonder deelnemers zijn wij echter nergens, daarom zal de inschrijving opengaan op maandag 24 november aanstaande. Welke sporten op het programma staan? Houd hiervoor de website goed in de gaten; de sporten worden later deze week bekend gemaakt.

Om tijdens de feesten niet buiten de boot te vallen, mag je deze LSSW de kast van je vriend/vriendin induiken, daar het thema dit jaar zal zijn; Men vs. Women – Put your gender in the blender.

ESSF Studenten Sportgala

Tijdens het vernieuwde sportgala op woensdag 15 oktober zijn de sportman, sportvrouw, sportploeg en vereniging bekend gemaakt. In de week voorafgaande aan het evenement konden sportkaarthouders hun stem uitbrengen op hun favoriet. Daarnaast werden de genomineerden beoordeeld door de vakjury bestaande uit CvB voorzitter Jo van Ham, SSC directeur Wim Koch en ESSF voorzitter Floor Noijen. Uiteindelijk rolden Tom Lommers (zwemmen/lifesaving), Sanne Verhagen (Judo), het mannencompetitieteam van Asterix (Ateltiek) en Okawa (kano) als respectievelijk, sportman, sportvrouw, sportploeg en sportvereniging uit de bus.

Het evenement, dat plaatsvond in restaurant Ketelhuis op Strijp S, werd opgeluisterd door coverband Dubbel Fout. Daarnaast werd er een demonstratie gegeven door de studenten capoeira vereniging Impulsao. Het vernieuwde concept werd positief ontvangen en de organisatie kijkt tevreden terug op het evenement.

Foto’s Bart van Eijden. Sanne Verhagen was helaas niet aanwezig om haar prijs persoonlijk op te halen.

Het nieuwe bestuur is verkozen!

Tijdens de Algemene Leden Vergadering van maandag 13 oktober is het nieuwe bestuur der ESSF geïnstalleerd. Komend jaar zal het bestuur bestaan uit;

  • Floor Noijen, Voorzitter
  • Tessa Kierkels, Secretaris
  • Thijs Kessels, Penningmeester
  • Matt Timmers, Vicevoorzitter

Wil je kennis maken, kom dan een keertje binnen lopen op het kantoor in het sportcentrum.
Bestuursfoto volgt z.s.m.

Er kan gestemd worden!

Dutch:

Vanaf vandaag kan er gestemd worden op jullie favoriete sportman, -vrouw of -team!

Klik hier om naar het stemsysteem toe te gaan!

Verder hebben we voor jullie een checklist gemaakt, zodat e volledig voorbereid bent voor het gala:

English:

As of today you can vote for your favorite sportsman, -woman and team.

Click here to be redirected to the voting system!

Furthermore we created a checklist so you will be totally prepared for the prom!

Checklist sportgala