SportsDrink

Sportsdrink Poster FinalSporten is gezond, die uitspraak kennen we allemaal, maar sporten is meer dan dat. Zeker bij een studenten sport vereniging! Helaas weet alleen nog niet iedereen dat. Daarom organiseren wij op dinsdag 21 april de SportsDrink; de borrel waar een je eens kunt proeven aan de gezelligheid van sporten bij een studentenvereniging en het studentensportcentrum, want studentensport is meer dan sport alleen.

GNSK 2015 – Amsterdam

Op 5,6 en 7 juni vindt in Amsterdam het Jaarlijks terugkerende GNSK (Groot Nederlandse Studenten Kampioenschap) plaats. De voorbereidingen zijn in volle gang en bij dezen mogen wij jullie hun promotiefilm presenteren.

Word jij van dit filmpje enthousiast om deel te nemen, maar ben je niet aangesloten bij de vereniging van een van onderstaande sporten? Meld je dan bij de ESSF dan kunnen wij je doorverwijzen naar de desbetreffende vereniging.

Badminton, Basketbal, Handbal, Schermen, Squash, Tennis, Voetbal, Volleybal, Beachkorfbal, Judo, Rugby, Ultimate Frisbee, Wielrennen, Waterpolo, Zaalhockey

Inschrijving gaat bijna open!

logo van lint 2014Nog 5 uur en de inschrijving voor de Van Lint Studenten Sport Week gaat open! De sporten waren al bekend, maar hoe laat kun je waar met hoeveel mensen deelnemen? Je vind het hier!

Dus trommel je vrienden/kennissen/teamgenootjes op en schrijf je vanaf vanavond in!

Sporten Van Lint

Vanaf a.s.maandag, 24 november, 20.00u zal de inschrijving geopend zijn van de Van Lint Studenten Sport Week 2014. Inschrijven kan via een link op de website.

Naast de bekende sporten, zoals zaalvoetbal en volleybal, zullen er uiteraard weer onbekendere en ludieke sporten worden beoefend. Hieronder een lijst van de sporten per dag:

Maandag: Rolstoelbasketbal, Waterpolo, Basketbal, Badminton en Bumperball
Dinsdag: Zaalvoetbal, Kanopolo, Tafeltennis en Korfbal
Woensdag: Knotsbal, Volleybal, Squash, Kanopolo, Twister XL
Donderdag: Frisbee, Unihockey, Stormbaan en Trefbal

Op donderdag vinden ook de finales van (bijna) alle sporten plaats, evenals de prijsuitreiking.

Naast het fanatiek meedoen aan deze sporten is er natuurlijk ruimte voor een beloning: iedere avond zal er een fantastisch thema-feest plaatsvinden in de kantine van het Studenten Sportcentrum. Dit jaar is het thema ‘Men versus Women, put your gender in the blender!’. Op woensdag zal er zelfs een heuse Drag King/ Drag Queen verkiezing plaatsvinden, waar natuurlijk mooie prijzen mee te verdienen zijn!

Kortom, haal die kast van je vader, moeder, broer, zus, vriend, vriendin of in ieder geval iemand van het andere geslacht overhoop, trek je sportkleren uit de mottenballen, stel een team samen en schrijf je in voor deze geweldige sportweek! Sportkaart is deze week niet verplicht om te hebben.

Graag zien we je tijdens de Van Lint!

 Let Op! Tijdens de Van Lint kan er niet gepind worden op het Studenten Sport Centrum