De ESSF zoekt jou!

Vacature ESSF-bestuur '15-'16Heb je affiniteit met sport en bestuurlijke ambities? Hou je van contacten leggen en verenigingen bij elkaar brengen? Dan is het bestuur van de Eindhovense Studenten Sport Federatie iets voor jou!

Een jaar bestuur bij de ESSF biedt je de kans om grote sportevenementen te organiseren, mee te denken over beleid en de studentensport van binnen en buiten te ervaren.
Als koepel vertegenwoordig je 38 sportverenigingen en ruim 11.000 sportkaarthouders en behartig je diens belangen. Niet alleen binnen Eindhoven maar ook op nationaal niveau ben jij het gezicht van de studentensport in Eindhoven.

Vanuit deze functie help je mee om meer studenten aan het sporten te krijgen, sportverenigingen te laten groeien en stimuleer je de samenwerking tussen verenigingen. Daarnaast draag je je steentje bij aan grote sportevenementen zoals de Batavierenrace, de Van Lint Studenten Sport Week, het sportgala en het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap.

Naast de onvergetelijke ervaring bouw je ook een groot netwerk op door heel Nederland waar je later allicht nog je voordeel mee kunt doen. Lijkt dit je wat? Stuur dan voor 7 juni een mail met je motivatie naar de ESSF.

SportsDrink

Sportsdrink Poster FinalSporten is gezond, die uitspraak kennen we allemaal, maar sporten is meer dan dat. Zeker bij een studenten sport vereniging! Helaas weet alleen nog niet iedereen dat. Daarom organiseren wij op dinsdag 21 april de SportsDrink; de borrel waar een je eens kunt proeven aan de gezelligheid van sporten bij een studentenvereniging en het studentensportcentrum, want studentensport is meer dan sport alleen.

GNSK 2015 – Amsterdam

Op 5,6 en 7 juni vindt in Amsterdam het Jaarlijks terugkerende GNSK (Groot Nederlandse Studenten Kampioenschap) plaats. De voorbereidingen zijn in volle gang en bij dezen mogen wij jullie hun promotiefilm presenteren.

Word jij van dit filmpje enthousiast om deel te nemen, maar ben je niet aangesloten bij de vereniging van een van onderstaande sporten? Meld je dan bij de ESSF dan kunnen wij je doorverwijzen naar de desbetreffende vereniging.

Badminton, Basketbal, Handbal, Schermen, Squash, Tennis, Voetbal, Volleybal, Beachkorfbal, Judo, Rugby, Ultimate Frisbee, Wielrennen, Waterpolo, Zaalhockey