Inschrijvingen zijn NU open!

Vanaf NU is het mogelijk in te schrijven voor de Van Lint Studenten Sport Week via deze link!

De Van Lint Studenten Sportweek is een super gezellige week op het studentensportcentrum en is toegankelijk voor elke student. Voordat je je inschrijft moet je rekening houden met de volgende zaken:

Poster ESSF Van Lint Weekfinal

  • Je schrijft je in met een team. De grootte van het team is afhankelijk van welke sporten je wilt doen. In het programma kun je zien uit hoeveel mensen een team moet bestaan om deel te kunnen nemen aan die sport. Zorg dus dat je op de dag van de sport genoeg mensen bij elkaar hebt!
  • De ESSF Van Lint Studentensportweek loopt van maandag 15 december tot en met donderdag 18 december. Elke dag kun je met je team twee sporten doen, behalve donderdag. De laatste dag kun je je maar voor één sport inschrijven, omdat die avond ook de finales zullen plaatsvinden.
  • De eerste sporten beginnen elke dag vanaf 17.30u. De tweede sport van de dag begint om 21:00u.
  • Inschrijvingen sluiten woensdag 10 december of als de betreffende sport voor die tijd al vol is.
  • De kosten zijn € 5,00 per sport per team.
  • Na de inschrijvingsprocedure krijg je een inschrijfformulier in de vorm van een pdf-bestand. Deze dien je in 2-voud uit te printen, te ondertekenen en binnen 5 dagen in te leveren bij de balie van het studentensportcentrum. Je moet dan ook gelijk betalen en pas vanaf dat moment is de inschrijving definitief.

NB Alle online inschrijvingen die voor 2014/11/24, 20.00 uur zijn binnen gekomen worden ongeldig verklaard! Heb je dat gedaan, schrijf je dan opnieuw in!

That smells like team spirit!

Inschrijving gaat bijna open!

logo van lint 2014Nog 5 uur en de inschrijving voor de Van Lint Studenten Sport Week gaat open! De sporten waren al bekend, maar hoe laat kun je waar met hoeveel mensen deelnemen? Je vind het hier!

Dus trommel je vrienden/kennissen/teamgenootjes op en schrijf je vanaf vanavond in!

Sporten Van Lint

Vanaf a.s.maandag, 24 november, 20.00u zal de inschrijving geopend zijn van de Van Lint Studenten Sport Week 2014. Inschrijven kan via een link op de website.

Naast de bekende sporten, zoals zaalvoetbal en volleybal, zullen er uiteraard weer onbekendere en ludieke sporten worden beoefend. Hieronder een lijst van de sporten per dag:

Maandag: Rolstoelbasketbal, Waterpolo, Basketbal, Badminton en Bumperball
Dinsdag: Zaalvoetbal, Kanopolo, Tafeltennis en Korfbal
Woensdag: Knotsbal, Volleybal, Squash, Kanopolo, Twister XL
Donderdag: Frisbee, Unihockey, Stormbaan en Trefbal

Op donderdag vinden ook de finales van (bijna) alle sporten plaats, evenals de prijsuitreiking.

Naast het fanatiek meedoen aan deze sporten is er natuurlijk ruimte voor een beloning: iedere avond zal er een fantastisch thema-feest plaatsvinden in de kantine van het Studenten Sportcentrum. Dit jaar is het thema ‘Men versus Women, put your gender in the blender!’. Op woensdag zal er zelfs een heuse Drag King/ Drag Queen verkiezing plaatsvinden, waar natuurlijk mooie prijzen mee te verdienen zijn!

Kortom, haal die kast van je vader, moeder, broer, zus, vriend, vriendin of in ieder geval iemand van het andere geslacht overhoop, trek je sportkleren uit de mottenballen, stel een team samen en schrijf je in voor deze geweldige sportweek! Sportkaart is deze week niet verplicht om te hebben.

Graag zien we je tijdens de Van Lint!

 Let Op! Tijdens de Van Lint kan er niet gepind worden op het Studenten Sport Centrum

Inschrijving Van Lint Studenten Sport Week

Over een kleine maand is de Vlogo van lint 2014an Lint Studenten Sport Week in volle gang! Zonder deelnemers zijn wij echter nergens, daarom zal de inschrijving opengaan op maandag 24 november aanstaande. Welke sporten op het programma staan? Houd hiervoor de website goed in de gaten; de sporten worden later deze week bekend gemaakt.

Om tijdens de feesten niet buiten de boot te vallen, mag je deze LSSW de kast van je vriend/vriendin induiken, daar het thema dit jaar zal zijn; Men vs. Women – Put your gender in the blender.

ESSF Studenten Sportgala

Tijdens het vernieuwde sportgala op woensdag 15 oktober zijn de sportman, sportvrouw, sportploeg en vereniging bekend gemaakt. In de week voorafgaande aan het evenement konden sportkaarthouders hun stem uitbrengen op hun favoriet. Daarnaast werden de genomineerden beoordeeld door de vakjury bestaande uit CvB voorzitter Jo van Ham, SSC directeur Wim Koch en ESSF voorzitter Floor Noijen. Uiteindelijk rolden Tom Lommers (zwemmen/lifesaving), Sanne Verhagen (Judo), het mannencompetitieteam van Asterix (Ateltiek) en Okawa (kano) als respectievelijk, sportman, sportvrouw, sportploeg en sportvereniging uit de bus.

Het evenement, dat plaatsvond in restaurant Ketelhuis op Strijp S, werd opgeluisterd door coverband Dubbel Fout. Daarnaast werd er een demonstratie gegeven door de studenten capoeira vereniging Impulsao. Het vernieuwde concept werd positief ontvangen en de organisatie kijkt tevreden terug op het evenement.

Foto’s Bart van Eijden. Sanne Verhagen was helaas niet aanwezig om haar prijs persoonlijk op te halen.